KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Şekeroba Yunus Emre Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK COŞKU İLE KUTLANDI.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnet ile anıyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi bu ay ki plan doğrultusunda Deyim Görselleştirme konulu pano çalışmamız.

Mrt

Okulumuz Değerler Kulübü tarafından Sabır konulu pano çalışması yapıldı.

Kas

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle andık. Açtığı yolda aklın ve ilmin ışığında yürümeye devam edeceğiz. 10 Kasım Atatürk'ü anma programımızda görevli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Cumuhuriyetimizin 100. yılı büyük bir coşku ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Çocuklarımız okumalarını sonbaharın hafif esintisi ve güneşin güzelliği ile okulumuz bahçesinde gerçekleştiriyor

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili hazırlıklarımız panomuzla birlikte tamamlanmıştır. Öğretmenlerimize bu anlamlı ve güzel pano için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun düzenli olarak dezenfekte işlemleri yapılmaktadır.

Haz

Bu yıl LGS sonucunda

okul birincisi ve ilçe üçüncüsü Melek Sude YILMAZ isimli öğrencimize  çeyrek altın

okul ikincisi Hayriye AY ve

okul üçüncüsü Melike Nur ALTUN'a gram altın hediye ettik.

Öğrencilerimizi emekleri için ve bir alt kademedeki öğrencilerimize örnek teşkil etmeleri amacıyla ödüllendirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve başarıları için öğrencilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının daim olmasını dileriz.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem AYDOĞAN Okulumuzun düzenlemiş olduğu "Yunus Emre Ortaokulu, Yunus Emre'nin İzinde" projesinde görev alan Türkçe öğretmenlerimize Teşekkür Belgesi verdiler.

Taltiflerinden ötürü sayın müdürümüze teşekkür eder, öğretmenlerimizin başarılarının daim olmasını dileriz.